Warriors.to Underground Forum - Hack Forum - Leak Forum
  • Home
  • Forums
    New posts Search forums
  • Resources
    Latest reviews Search resources
  • Members
    Current visitors New profile posts Search profile posts
  • Awards
  • Chat 0
Log in Register
What's new Search

Search

By:
Advanced search…
Warriors.to Underground Forum - Hack Forum - Leak Forum
    • Home
    • Forums
    • Warriors
    • General
    • Off-Topic
  • Home
  • Forums
  • Warriors
  • General
  • Off-Topic
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.

1.7k dolardan 100k dolara katlama challange

• Thread starter serkan ege dahlan
  • Start date Dec 13, 2022
  • Tags
    bitcoin fiyat bitcoin trade crypto trading cryptocurrency trading usd
S

serkan ege dahlan

Active Member
Reaction score
111
Awards
1
wCoin
0
  • Dec 13, 2022
evet beyler yapılmamış birşeyi yapmaya karar verdim 1700 doları 100k yapıcam kripto para piyasasında stratejim şu 2024 boğaya kadar ful alıp satıp kaldıraçsız spot trade edip nakitimi arttırıcam 2024 dede ful bakiyeyle avax,sol,sand alıcam

geçen boğada 100 dolarımı 1k dolar yapmıştım sonra sand coini almamıştım alsaydım 7k dolarım olucakdı boğa döneminde ne alsanız uçuyor 2 kere 10x yakalayıp satsanız bakiyeniz 100x yapıyor bizim amacımızda boğaya kadar cashi arttırıp boğada köklemek

sonra boğaya 3-4 ay kala bybit borsasından 1k dolar borç alıcam boğada 7k-10k ya katlayınca 1k yı borsaya geri ödicem 6k yada 7k dolar cebime kar kalmış olucak yani olmayan parayla 6k cash dolar para kaldırmış olucaz size bu efsane metoduda zamanı gelince göstericem

ETHUSDT_2022-12-13_19-08-35.png

beyler şimdi grafigi izleyelim yeşil alan aylık grafikte alım yerindeyiz dip seviyemiz kırmızıda tepe satış yerimiz eth yi 1280 den aldım 1700 yada 2k da satıcam o yeşil aylık mum kırmızı alana kadar puşlicak

asıl mantıgımız bakiyemizi spotta %50 %40 %10 %20 karlarla compound birleşik birşekilde büyütmek bakın şimdi 1700 k diyelim 2500 oldu %10 yakalasak 250 dolar eder 1 aylık asgari ücreti çalışmadan kazanmış oluyoruz bakiyeyi arttırarak spot trade edip 2-3 ay sonra kaldıraç etkisi yaratmış olucaz ytd

boğaya yaklaşınca farklı metodları sizlere göstericem 1-2k ya metaverse arazasi alıcaz 10-20k ya satıcaz sonra bybitten borç alıp var olmayan parayı katlayıp para kazanıcaz daha fazlası için takip edin

hil3m

hil3m

International Team Leader
International Team
Reaction score
117
Awards
1
wCoin
0
  • Dec 13, 2022
akıllardaki tek soru, o boğa bir daha gelecek mi..

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.

2o0vn82.gif

M. Kemal Atatürk​
  • Like
Reactions: MRdeli
S

serkan ege dahlan

Active Member
Reaction score
111
Awards
1
wCoin
0
  • Dec 13, 2022
hil3m said:
Please, Log in or Register to view quote content!
Click to expand...
her halving tarihinde olduğu gibi gelicek

You must log in or register to reply here.
Share:
Facebook X (Twitter) Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Share Link
  • Home
  • Forums
  • Warriors
  • General
  • Off-Topic

About Warriors.to

It is a real Turkish hacking forum. It was established in 2022 and its aim is to respond to the attacks against Turkey and gather Turkish hackers under one roof.
Gerçek Türk Hack Forumudur. 2022 yılında kurulmuş olup amacı Türkiye'ye yönelik saldırılara karşılık vermek ve Türk hackerları tek çatı altında toplamaktır.

Forum Navigation

•   Yönetici Listesi
  •   Üye Listesi
  •   Arama Yap

Yardım

•   Forum Dökümanları

Hesap

•   Kontrol Panel
  • English (US)
  • Contact us
  • Help
  • Home
  • RSS
Theme Made by W4H9LT 
Advanced Forum Stats, Awards System by AddonFlare - Premium XF2 Addons
Some of the add-ons on this site are powered by XenConcept™ ©2017-2025 XenConcept Ltd. (Details)
| Xenforo Add-ons © by ©XenTR
Top Bottom